دوره 6، شماره 1 - ( بهار 1399 )                   جلد 6 شماره 1 صفحات 82-74 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ramezani A, Amirpour M. Nutritional Care in the Prevention and Treatment of Coronavirus Disease 2019: A Simple Overview. J Health Res Commun 2020; 6 (1) :74-82
URL: http://jhc.mazums.ac.ir/article-1-476-fa.html
رمضانی آتنا، امیرپور مهسا. مراقبت های تغذیه ای در پیشگیری و درمان کرونا ویروس ( Covid-19) : یک مرور ساده. مجله تحقیقات سلامت در جامعه. 1399; 6 (1) :74-82

URL: http://jhc.mazums.ac.ir/article-1-476-fa.html


مرکز تحقیقات دیابت، دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ساری، ایران
چکیده:   (8054 مشاهده)
مقدمه و هدف: اخیراً یک گونه از خانواده بتاکروناویروس جدید در ووهان چین به نام nCoV-2019 یافت شده است. این ویروس میتواند باعث انواع بیماریهای تنفسی شدید مانند سندرم تنفسی حاد شدید شود؛ بنابراین، با توجه به ارتباط تغذیه با سیستم ایمنی و تنفسی، این مطالعه مروری با هدف مراقبتهای تغذیهای در پیشگیری و درمان کووید 19 طراحی شد.
روش کار: مطالعه انجامشده بهصورت مروری با جستوجو در پایگاههای Pubmed و Google scholar با کلیدواژههای Virus و Crona Nutrition ،supplement ،influenza انجام شد. به این صورت که مقالات فارسی و انگلیسی تا سال 2020 جمعآوری و بررسی شدند.
یافتهها: بر اساس شواهد موجود، اصلیترین روش انتقال این ویروس از طریق انتقال فردبهفرد است؛ بنابراین، شستن مکرر دستها، حفظ فاصله اجتماعی و رعایت بهداشت فردی نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری دارد. با توجه به نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به عفونتها و ارتباط بین کمبود ویتامینها و املاح در تشدید بیماریهای تنفسی، به تمام بیماران مصرف انواع میوه و سبزیجات توصیه میشود. مصرف مایعات ولرم بهمنظور رقیقکردن ترشحات تنفسی و داشتن رژیم متعادل متنوع که حاوی تمامی گروههای اصلی غذایی باشد در این بیماران اهمیت دارد. برای افرادی که کمبودهای تغذیهای دارند، مکملیاری توصیه میشود؛ اما در خصوص همه بیماران یافتههای ضدونقیضی وجود دارد.
نتیجهگیری: بهمنظور بهبود سیستم ایمنی بدن توصیه میشود غذاهای پروتئینی بهصورت کامل پخته شود و از مصرف غذاهای بدون بستهبندی پرهیز شود. درخصوص مصرف میوهها و سبزیجات، ترجیحاً از میوهها و سبزیجاتی استفاده شود که پوست آنها قابل جداشدن است. با توجه به ارتباط سوءتغذیه و گسترش بیماریهای عفونی، دریافت کافی درشتمغذیها، پروتئینها، چربیهای مفید، منابع امگا 3 و مصرف میوهها و سبزیجات توصیه میشود.

  
واژه‌های کلیدی: تغذیه، کروناویروس، کووید 19، مکمل
متن کامل [PDF 326 kb]   (2718 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: تغذیه

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تحقیقات سلامت در جامعه می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of health research in community

Designed & Developed by : Yektaweb