دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1397 )                   جلد 4 شماره 3 صفحات 8-8 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Akbari-adergani B, Naghavi S, Shirkhan F. Comparative Evaluation of Major Carbohydrates in Classic and Flavored Non-Alcoholic Beers in Retail food stablishments. jhc. 2018; 4 (3) :8-8
URL: http://jhc.mazums.ac.ir/article-1-374-fa.html
اکبری آدرگانی بهروز، نقوی سیمین، شیرخان فائزه. ارزیابی مقایسه‌ای کربوهیدرات‌های شاخص موجود در ماءالشعیر در دو گروه کلاسیک و طعم‌دار در سطح مراکز عرضه مواد غذایی. مجله تحقیقات سلامت در جامعه. 1397; 4 (3) :8-8

URL: http://jhc.mazums.ac.ir/article-1-374-fa.html


چکیده:   (84 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
     
نوع مطالعه: پژوهشي-کامل | موضوع مقاله: تغذیه
دریافت: ۱۳۹۷/۱۰/۲۶ | پذیرش: ۱۳۹۷/۱۱/۲۳ | انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۲۳

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تحقیقات سلامت در جامعه می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Journal of health research in community

Designed & Developed by : Yektaweb